Moderní koupelny

by - srpna 12, 2016


   
Každý z nás se rád kochá krásnými věcmi. Pro někoho to může být nádherná příroda, krásně naaranžované jídlo, vysportovaná těla a pro někoho třeba krásné interiéry. Já se ráda kochám spousty věcí, jedním z nich jsou ale ty poslední zmíněné. Dnes bych se s vámi ráda podělila o mé úlovky nádherných moderních koupelen, kterým vévodí mé oblíbené přírodní barvy.


Při návrhu koupelny je potřeba se zabývat nejen funkčností celého prostoru, ale i volbou materiálů. Je to jedna z místností, u které se dá použít slovní spojení "V jednoduchosti je krása." nebo taky "Méně je někdy více.", rozhodně se tedy nevyplatí kombinovat několik barev, stylů a vzorů. Při zvláště malé koupelně je velkým optickým pomocníkem nejen zrcadlo, ale i dobře zvolené osvětlení, jak barva a intenzita, tak hlavně rozmístění jednotlivých svítidel. 

   

Pro praktické a příjemné využívání se vyplatí přemýšlet nad podlahovým vytápěním, regulovatelným osvětlením (pro noční návštěvy koupelny), otopným žebříkem a také nikami, které poslouží jako další úložný prostor (nad wc, u vany, ve sprše).

   

Koupelna patří mezi místnosti u kterých se nevyplatí příliš šetřit, přece jen je to časově i finančně mnohem náročnější na rekonstrukci, proto se nebojte obrátit na odborníky, kteří vám s návrhem koupelny pomůžou.

You May Also Like

1 komentářů

  1. Ahoj, krásná koupelna! To teda musím opravdu pochválit. Chtěla bych se tě zeptat, odkud jsi sehnala ty super háčky do koupelny ? Chtěla bych taky takové a nemůžu je nikde sehnat :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:)