Tipy na dárky 5

by - prosince 05, 2014


Dnes pro vás mám několik nápadů co darovat rodičům. Na spoustu dárků se můžete složit se sourozenci, takže pro vás ve výsledku nevýjdou ani tak draho.



Kulturně založené rodiče potěší lístky do divadla nebo nějaký koncert či představení. Takovou odlehčenější formou divadla může být představení třeba Partičky, která mívá představení po celé ČR.



Dražší a luxusnější záležitostí můžou být zájezdy do lázní, do nějakých měst, které by chtěli navštívit či jen do jejich oblíbené restaurace, kam už dlouho neměli čas zajít. Ať už by šlo o víkendový pobyt na pálavě, v Benátkách, v Paříži, celý týden v lázních tady v České republice nebo jen jediný večer, určitě se na to budou těšit.

Zimní či jarní wellness radovánky v 4* resortu Johanka

Zvlášť krásným a osobním dárkem je určitě fotoalbum či fotokniha, kde dáte fotografie z vašeho dětství, vašich důležitých rodinných událostí či speciálně jim uděláte fotoalbum s fotkami, když byly mladí. K tomu můžete přiložit různé popisky či hlášky, se kterými jsou dané situace spojené. Další variantou může být kalendář s fotografiemi. Já mám velmi dobrou zkušenost s AZ Foto, od kterých jsem si už nechala vyrobit nespočet věcí a vzhledem k ceně jsem byla vždy spokojená, protože i vyhotovení bylo vždy bleskové.

Trochu časově náročnější může být sestavení rodokmenu. Ten poté můžete spolu doplnit o další příslušníky rodiny, které jste už vy neměli šanci poznat.


Pro pěknější rodinné setkání můžete pořídit společenské hry, kterými si budete trávit čas při trávení společného času. Mezi nejznámější patří třeba Aktivity, Dostihy a sázky, Monopoly, atd.


You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář:)