Tipy na dárky 4

by - prosince 04, 2014

Ahoj:)
Dnes pro vás mám několik nápadů, co darovat pod stromeček mamce.


Každá ženská se o sebe ráda stará, proto velmi pěkným dárkem může být poukaz na masáže, manikůru, ke kadeřnici či k poradkyni na kosmetiku nebo styling. 
aroma

Ke vzhledu patří i oblečení, takže kabelka, šála či šátek, opasky, svetry a další doplňky jsou určitě vítány. Stejně jako hodinky, naušnice, řetízky a náramky. Jestli si netroufáte koupit něco konkrétního, můžete zakoupit poukaz v určité hodnotě, aby si daná osoba mohla vybrat co chce.

Nespočet dárků se schovává také v kosmetice. Od různých pěkných kosmetických balení obsahující šampony,sprchodé gely, deodoranty,mýdla, se může hodit nějaký luxusní parfém, dámské holítko, hydratační krémy, dekorativní kosmetika, laky na nehty a spoustu dalšího. Užitečným a kvalitním dárkem může být sada skleněných pilníků a škrabky na paty na manikůru a pedikůru. Skleněné pilníky mají tu výhodu, že se nikdy neotupí a dají se zničit pouze tím, že se vám spadnou na zem a rozbijí se.

Dárek pinzeta



Spoustu dárků může být stejných jako jsem již zmínila v Tipy na dárky 1, které byly na téma jídlo, Tipy na dárky 2, které byly na téma druhá polovička a nebo Tipy na dárky 3 což byl speciál pro tatínky)
Jsou to třeba diáře, hrníčky s fotkou,polštáře, knížky, předplatné časopisu, nakládané potraviny atd.

Zítra zmíním několik nápadů co darovat oběma rodičům dohromady.

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář:)