Tipy na dárky 3

by - prosince 03, 2014

Každoročně si lámu hlavu nad tím, co dát pod stromeček taťkovi. Kromě kosmetických balení se sprcháčem, pěnou na holení, holítkem, nebo šamponem mě nikdy nic nenapadá. Proto jsem zkusila vymyslet několik dárků, které by třeba nemusel jen tak čekat.



Nejlepší je se vždycky zamyslet, čemu se ve volném čase věnuje, co ho zajímá a co mu třeba chybí.
Kromě diáře, hodinek, sadou klíčů, předplatného časopisu nebo nějaké knížky se dá darovat třeba nějaký zážitek (hodně dárků může být stejných jako dárky pro přítele, více v článku Tipy na dárky 2). Další variantou můžou být různé vychytávky, pro které my holky pochopení moc nemáme, třeba sada piv, popřípadě jiných alkoholických nápojů, nějaký spešl kapesní nůž nebo otvírák, vychytávku do auta, na kolo, atd.

V dnešní době nikdo nepohrdne fleshkou, protože nějaká při ruce se hodí vždycky. Další může být taška na notebook, pouzdro na mobil či tablet a k tomu třeba silikonovou klávesnici.
Pokud si netroufnete koupit přímo oblečení, stačí koupit třeba jen kravatu, kožený opasek nebo třeba peněženku.
Ti co si rádi smlsnou určitě neodmítnou dárkem  v podobě naložených sýrů,hub či dalších kousků (jak už jsem zmínila v Tipy na dárky 1). Ti co se rádi i napijí může potěšit sada skleniček nebo třeba chladící půllitr.


Dobrou noc a zítra se podíváme na dárky pro maminky :)

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář:)